Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Em2

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec sytuacja wygląda generalnie tak, że:

EasyMetin2 wersja niemiecka:

• Akceptuje najnowszy plik metin2client.bin z niemieckiego klienta.

• Na wyżej wspomnianym pliku nie działa MH 8.0

• Działa nowa opcja z blokowaniem itemów, które ma sprzedawać a które nie ale to dalej działa tylko na uzbrojenie (testowane na niemiecki metinie)

• Tej wersji już nigdy nie przerobie na pl bo nie będzie działała opcja kupowania i sellania itemów (info niżej)

EasyMetin2 wersja polska:

• Nie udało mi się pobrać odpowiednika niemieckiej najnowszej wersji ale to co napisze stwierdzam na podstawie tego co zobaczyłem w wersji poprzedniej.

• Na tym EM2 nigdy nie będą działały haxy (HS)

Nie wiem czy wiecie ale ta wersja bota którą używacie to jest modyfikacja niemieckiej wersji bota (bo na polskiej by wam nie działały haxy) Patch, który instalujecie daje wam niemiecką wersje pliku metin2client.bin, na którym działają haxy.

Od kilku wersji em2 pojawia się jeden problem, kiedyś w pliku NPC była zapisana nazwa npc do którego bot ma iść i sprzedać / kupić itemy, od kilku wersji nie ma tam już nazwy NPC tylko jest jakiś numerek, do którego jest przypisana nazwa npc w jakimś pliku (na 99% jest to impertus.dll (czy jakoś tak)) ale jak zapewne ogarnięci wiedzą biblioteki nie da się zdekompilować co się równa z tym, że nie zmienię w niej nazwy NPC (w polskim em2 pewnie będzie po polsku ale ja chce przerobić niemiecką wersję bo tam działają haxy..)

Ponadto, polska działająca wersja nowego em2 jeszcze się nie ukazała.

Z góry wam już mówię, że na 99% nie będę przerabiał tej wersji, która się ukazała (może następną już tak). Dlaczego? Bo nie widzę sensu, po co komuś EM2 bez działającej opcji sellania / kupowania?? Ponadto ja sam z niej nie będę korzystał bo dla mnie ta nowa opcja w ogóle nie ma sensu... to samo można osiągnąć

ustawiając opcje sellania w pewien sposób.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jednak powiem coś wam, jak wyjdzie wersja PL z tą nową funkcją to ją wam spolszczę i poprawie specjalnie dla was, jednak jak dopiero wyjdzie działająca..

Sam z niej nie bd korzystał..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

andrzej a dałoby rade zrobić farmbota na pl umiałbyś ???

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Peja parodiuje wywiad z tede (Tede diss)

Opublikowano

elbow

Zgadzam się , mogło by coś wyjść z koniami było by to wiele lepsze i ze przyciaga dobrze moby z 4poziomem

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

EasyMetin2 old version close up

We decide to close up all old version of EasyMetin2 PL , sorry for any inconvenience caused.

EasyMetin2 PL current version: 0.0.7.1510

Visit www.EasyMeint2.com to download latest PL version.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...